Biorezonanţa pe înţelesul tuturor – medicina viitorului, veche de mii de ani

Biorezonanţa permite identificarea tBiorezonantauturor nevoilor organismului. Este vorba despre un fenomen biofizic studiat încă din  1897 şi aplicat din 1947.

Termenul mai larg de medicină quantică (energetică) ce cuprinde şi biorezonanţa este un amestec de chimie, fizică şi biologie. Se bazează pe dovada că orice structură vie (celulă, ţesut, organ) emite impulsuri electromagnetice ale căror frecvenţă şi amplitudine se modifică în caz de boală.

De asemenea, intensitatea impulsurilor depinde de tipul de viaţă şi alimentaţie. Există mai multe centre medicale sau institute, în lume, care aplică şi studiază fenomenul de biorezonanţă, cele mai importante şi recunoscute fiind în Germania, Ucraina, Rusia, Canada şi Cipru.

Aplicabilitatea fenomenului este evidentă în mai multe direcţii:

   diagnostic: permite testarea stării de sănătate în mai puţin de o oră, identificând nivelul mineralelor, vitaminelor, hormonilor, enzimelor, aminoacizilor; riscurile de a face anumite boli; stadiile bolilor deja existente; starea psihoemoţională

  tratament: permite reglarea modificărilor până la nivel celular obţinând o armonie funcţională şi conducând la o mai rapidă vindecare; permite menţinerea stării de sănătate. 

Există mai multe tipuri de dispozitive construite pentru diagnostic şi tratament în baza fenomenului de biorezonanţă. Unul dintre cele mai avansate este SCIO, folosit de NASA pentru testarea stării de sănătate a membrilor programului spaţial. Principiul de funcţionare constă în culegerea impulsurilor electromagnetice emise de organism prin intermediul unor electrozi, analizarea de către aparat a parametrilor şi elaborarea unor concluzii despre gradul disfuncţiilor sau dezechilibrelor existente în organism.

Dispozitivul a fost realizat după 20 de ani de cercetări în domeniul medicinii bioenergetice şi bioresponsive.  de către Bill Nelson, cercetator în cadrul NASA, doctor în medicina, fizica cuantica si inginerie electronica si a fost folosit pâna acum câtiva ani numai de armata si serviciile spatiale americane.

Abrevierea SCIO provine din Sistem Operational cu Interfata Constienta Stiintifica. Provine din limba Latina si înseamna „a sti”. SCIO lucreaza în acelasi mod ca si varianta sa precedenta QXCI, însa el raspunde vibratiilor electrice ale corpului care se deplaseaza cu o viteza de 1/100 de secunde sau mai repede.

În afara de o multime de elemente atractive complementare, fata de QXCI, SCIO ofera inovatii progresive : Software QXCI lucreaza cu un computer Chip,iar SCIO are procesorul propriu în interfata computerului SCIO-Box QXCI lucreaza cu 55 bit/ms ,iar SCIO mareste aceasta viteza la 120 bit/ms. Prin aceasta el proceseaza de doua ori mai multe informatii si îmbunatateste acuratetea coeficientului de siguranta al testelor, asigurând o selectie mult mai precisa a posibilitatilor terapeutice.

Biorezonanţa este un concept mai mult CELEBRU decât CUNOSCUT.  Ce vrea să însemne aceasta ?

Internetul este o sursa importantă de informaţii cu privire la biorezonanţă. Numai că de multe ori aceste informaţii pot fi verificate mai mult sau mai puţin.

Conceptul este mai mult CELEBRU pentru că mare parte din popolaţie a auzit de biorezonanţă.

Biorezonanţa este un fenomen natural ce are loc în toate organismele vii. De asemenea este un concept simplu ce poate fi explicat cu fizica de clasa a 12-a. Puţinele noţiuni de fizică cuantică studiate de mulţi dintre liceeni pot să explice destul de uşor ce înseamnă biorezonanţa. Biorezonanţa este mai puţin cunoscută sau înţeleasă ca fenomen pentru că cei mai mulţi oameni au uitat ce au studiat la fizică în clasa a  12-a.

Veţi găsi în cele ce urmeaza o explicaţie simplă dar ştiinţifică, rezultată în urma multor ani de cercetări. Corpul Uman este un agregat format dintr-un numar foarte mare de celule ce se află într-o continuă mişcare, dezvoltare, diferenţiere, regenerare, degenerare. Celulele se reînnoiesc prin diviziune celulară în permanenţă.

La un adult se divid într-o secundă circa 25 de milioane de secunde, iar sângele îşi reînnoieşte circa 100 de milioane de celule pe secundă. În procesul de diviziune şi creştere, electronii ce orbitează în jurul nucleelor sunt încărcaţi electric şi se mişcă cu viteze foarte mari emiţând constant unde electromagnetice cu diferite frecvenţe şi intensităţi. Urmărirea acestor procese, ce se desfăşoară cu viteze uimitor de mari, a fost posibilă numai cu ajutorul computerului.

Semnalele undelor electromagnetice emise de corpul uman reprezinta starea specifică a organismului din acel moment. Aceste semnale sunt diferite în funcţie de starea fizică şi emoţională, de boală, de alimentaţie.

Daca putem determina frecvenţa şi intensitatea acestor semnale emise de organism atunci putem evalua întreaga stare de sănătate a corpului uman. Dispozitivul SCIO însoţit de un program de calculator specializat poate identifica şi măsura aceste semnale electromagnetice si astfel poate da informatii despre starea in care se gaseste organismul.

Ce poate indentifica QXCI-SCIO în organismul nostru:

– Deficitul mineralelor, aminoacizilor, lipidelor, vitaminelor;

– Nivelul hormonilor;

– Reactivitatea organismului la virusuri (hepatitei B, hepatitei C, hepatitei D sau  imunodeficienţei umane SIDA); Atenţie ! Reactivitate mare la un asemenea virus nu înseamnă neapărat boală. Interpretarea corectă o poate face  doar un medic cu experienţă.

– Prezenţa fungilor (candida) şi paraziţilor (giardia, limbrici, oxiuri, toxoplasma);

– Alergiile; Toxinele;

Modificările psiho-emoţionale;

– Riscurile de a face anumite boli;

– Disfuncţionalităţile organelor şi sistemelor;

– Compatibilitatea cu plante, remedii sau medicamente.

Astfel, o simplă testare vă poate aduce informatii despre sanatatea dvs ca si cum ati fi facut mai multe investigaţii complicate şi costisitoare sau vă poate indica clar ce analize să faceţi pentru a avea un diagnostic corect.

De asemenea, veţi ştii ce riscuri de boală aveţi astfel încât să le puteţi preveni din timp, aflaţi ce plantă, remediu sau medicament este cel mai potrivit pentru dumneavoastră sau vă personalizaţi dieta. În baza acestor parametri se poate face tratament, dispozitivul emiţând impulsuri electromagnetice cu frecvenţă şi amplitudine corespunzătoare reglării funcţionale a organismului şi obţinerii stării de sănătate.

Astfel se obţin rezultate extraordinare în: dezechilibrele hormonale; alergii; tulburări psihoemoţionale; boli cardiovasculare; boli de nutriţie (diabet zaharat, obezitate); cancer.

Medicina clasică are un sprijin nevăzut în medicina energetică:

  • în faza de diagnostic, prin identificarea rapidă a principalelor disfuncţionalităţi ale organismului, permiţând investigaţii ţintite;
  •  în faza de tratament, prin optimizarea răspunsului la tratament (mai ales prin reglarea tulburărilor emoţionale, aşa-numitele tulburări vegetative).      

Puţini oameni înţeleg ce se întâmplă în timpul unui test cu biorezonanţă. Dacă vreţi putem asocia situaţia cu utilizarea becului cu incandeşcenţă. Deşi toată lumea foloseşte celebrul bec, doar câţiva ştiu ce se întâmplă din momentul în care au apăsat pe buton şi până când becul s-a aprins; mişcarea electronilor, diferenţa de potenţial etc. Prea complicat!

Deşi oamenii nu cunosc asta, toata lumea se bucură de iluminatul electric şi toţi oamenii ştiu că becul este util, indispensabil chiar.

La fel este şi cu biorezonanţa ! Ce mai contează că poate nu înţelegi fenomenul câtă vreme te ajută din plin să îţi păstrezi sănătatea, să te însănătoşeşti şi să nu fii nevoit să plăteşti bani mulţi pe analize complexe şi costisitoare.
În articolul următor voi explica la modul ştiinţific fenomenul biorezonanţei.

Fii pe fază ! Meriţi ceea ce crezi că meriţi !

Pe curând,

Dan

Reclame

Despre Cabinete Biorezonanta

Imi place sa transform visurile in realitate si imi place sa imi invat prietenii cum sa faca asta. Din 2004, alaturi de CaliVita International, am invatat cateva lucruri importante: - ca mintea crede ce vad ochii si prin urmare in fata ochilor trebuie sa am grija ce pun; - ca nu ai nevoie de bani ca sa faci bani; - ca problemele financiare nu sunt date de lipsa banilor ci de lipsa educatiei financiare; - ca oamenii sunt buni doar ca eu inca nu invatasem cum sa ii privesc; - ca bunastarea este direct proportionala cu puterea mea de a crede ca merit sa traiesc in bunastare; - ca sanatatea se poate cumpara in rate, facand preventie, sau cu banii jos cautand sa indepartam o boala instalata, cu speranta ca nu-i tarziu; - sa fii liber nu inseamna neaparat "sa faci ce vrei cand vrei" ci inseamna sa poti "sa nu faci ce nu vrei". Din 2015 am urcat o noua etapă. Mereu am căutat soluții moderne și eficiente pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii si clienții mei. Asa am descoperit Coral Club, remediile bazate pe nanotehnologie si, mai ales, APA si proprietătile ei miraculoase.
Acest articol a fost publicat în Terapia cu Biorezonanţă. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s